Det specialespecifikke uddannelsesudvalg drøfter på sine møder spørgsmål om specialets lægelige videreuddannelse.

Udvalget arbejder på at sikre og udvikle en ensartet, høj kvalitet i speciallægeuddannelsen på alle uddannelsessteder i Videreuddannelsesregion Nord.

Her finder du dagsordener og referater fra udvalgets arbejde:

Abonnér

Dagsordner og referater

Se alle dagsordener og referater fra dette mødeforum

Referat
til
mødet i Neurologi - uddannelsesudvalg
den 21. august 2023 kl. 09:30
i Lokale 13, OPA 15

 


Sagnr.: 1-30-72-211-22

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden

Beslutning

Præsentationsrunde. Agnes Hauschultz Witt blev præsenteret som ny konstitueret UAO på AUH

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

2. Opfølgning på referat fra seneste møde

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

3. Nyt fra afdelingerne

Sagsfremstilling

Hver afdeling orienterer om uddannelsesmæssige problemstillinger og nye uddannelsestiltag fra afdelingen.

Beslutning

Aarhus:
Afdelingen har fået ny UAO (Agnes Witt), og har planer om at ansætte endnu en overlæge med uddannelsesansvar. En sygemelding på afdelingen har gjort, at PKL har haft extraordinært travlt, hvilket har haft betydning for tiden, der har været sat af til PKL-tjansen. PKL fortalte, at han overvejer at opsige stillingen som PKL og opfordrede udvalget til at overveje at søge stillingen, skulle de være interesseret. Der blev herefter givet lidt information omkring, hvad det kræver og hvad man skal som PKL.
Der blev vist fuld opbakning til PKL og der blev tilbudt at hjælpe PKL i den travle periode med, hvad der nu skulle være behov for.
PKL er villig til at finde forskellige løsninger til, hvordan fremtiden bedst løses.
Der blev både fremsat et forslag om, hvorvidt en anden skal være tovholder i en periode samt et forslag om at dele nogle af ansvarsområderne ud til nogle af medlemmerne i udvalget. Der blev ikke besluttet konkrete tiltag.

Link til hjemmeside, hvor udvalget kan læse mere om rollen som PKL: https://www.videreuddannelsen-nord.dk/postgraduat-klinisk-lektor/

På AUH er et rekrutteringsudvalg blevet dannet på baggrund af rekrutteringsudfordringer. I-stillinger er besatte, men H-stillinger forbliver ubesatte. Eksempler på temaer, der er blevet drøftet på dette på rekrutteringsudvalg, er; Jonglering med deltid, forskning mm. i forhold til work/life-balance.

Gødstrup:
Afdelingen oplever, at mange af deres læger i I-stillinger gerne vil søge videre i HU i specialet.
Afdelingen har ansat en speciallæge i almen medicin, som holder nogle forskellige specifikke funktioner i neurologien. Denne stilling er tidsbegrænset, og der vil blive prioriteret en neurolog, hvis der kommer en og søger en stilling som speciallæge.
Der deles en erfaring med at håndtere flere end én to-sprogede lægr på samme tid. Hvor det blev anbefalet, kun at have én to-sproget uddannelseslæge af gangen, da der bruges mange ressourcer på det sproglige i læringen.
UAO på Gødstrup vidensdelte om hans erfaringer med undervisning på den lokale akut-afdeling, som han oplever skaber stor interesse for neurologien.
Afdelingen oplever udfordringer ved, at nye HU læger søger direkte ind i PHD. Medfinansieringen er brugt, når lægen kommer tilbage, og så skal der findes nye penge. Afdelingen vil altid gerne støtte op om forskning, men har også en drift at skulle tænke på.
Afdelingen har et opslag om en ny cheflæge i nærmeste fremtid. UAO har søgt en stilling som ledende overlæge (UALO).
Afdelingen får inspektorbesøg den 24 oktober 2023. Der er lavet mange tiltag, som forventes at kunne ses i rapporten, dog forventes det ikke at afdelingen får topkarakter i alt.

Aalborg:
Afdelingen har flere I-stillinger besat. De fleste er studerende, som har været hos dem tidligere. De oplever forsat mangel på H-læger. Dette skaber stort pres på speciallægerne og overlægerne. Uddannelsesmæssigt bliver vagtbelastning høj og supervision en mangelvare på baggrund heraf.
KBU'lignendne forløb: to læger er blevet forlænget grundet manglende progression og læring. Der pågår nu overvejelser om at stoppe tiltaget, da det kræver for meget, når det ikke går, som det skal.

Viborg:
Afdelingen havde ikke så meget nyt at berette om. De har haft en lignende oplevelse som Aalborg med KBU-lignende stillinger. Viborg har valgt ikke at forsætte med disse forløb for nu.

Hammel:
Én I-stilling i opslag (kombi med viborg).
Ny neurolog (afdelingslæge) ansættes pr 1. november. Lægen er kendt på afdelingen.

Videreuddannelsesskretariatet orienterede om funktionstidsbestemmelsen og at de enkelte afdelinger med fordel kan have denne for øje, når de ansætter læger i uklassificerede stillinger efter en gennemført I-stilling, særligt hvad angår rekrutteringen til specialet. Har en uddannelseslæge mere end 24 måneders ansættelse på en afdeling forud for hoveduddannelsen, kan lægen ikke komme i betragtning til forløb hvor samme afdeling indgår. Link til Yngre Lægers hjemmeside: https://www.laeger.dk/foreninger/yngre-laeger/den-laegelige-videreuddannelse/generelt-speciallaegeuddannelse-yngre-laeger/#reglerommaksimalfunktionstid
. Her kan læses mere om reglen samt dispensationsmuligheder.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

4. Nyt fra PKL

Beslutning

Se under Nyt fra afdelingerne for Aarhus.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

5. Revision af Hoveduddannelse inklusiv ny dimensionering

Det indstilles,

at udvalget fortsætter drøftelserne omkring fremtidens hoveduddannelsesforløb.
at udvalget drøfter den nye dimensioneringsplan og betydningen heraf i forhold til den lægefaglige indstilling.

Sagsfremstilling

I dimensioneringsplanen for 2024-2025 hæves antallet af hoveduddannelsesforløb i specialet Neurologi i videreuddannelsesregion Nord fra 10 til 11. Der skal derfor udarbejdes ny lægefaglig indstilling hurtigst muligt.

Udvalget skal derfor indstille hvor og hvordan det extra hoveduddannelsesforløb skal placeres som følge af den nye dimensionering. Her skal rettes en opmærksomhed på fordelingsnøglen, der placerer 1/3 af årsværkene i Region Nordjylland og 2/3 i Region Midtjylland.


Udvalget er desuden allerede i proces med at revidere hoveduddannelsen. På de seneste møder har udvalget drøftet følgende forslag til revisionen.
1) Placeringen af de korte ophold.
2) Udskiftning af psykiatrien med neurorehabiliteringen i halvdelen af forløbene.
3) Placeringen og fordelingen af de 3 år på de neurologiske afdelinger.

Nuværende forløbssammensætninger:

Undervejs i processen forventes det at medlemmerne af udvalget drøfter og sikrer ledelsesmæssig opbakning til en kommende ny lægefaglige indstilling

Derudover skal i være opmærksomme på, at den lægefaglige indstilling har betydning for omfanget af medfinansiering i Region Midtjylland. Finansieringsmodellen for uddannelsesstillinger i Region Midtjylland er vedhæftet.

Beslutning

Indledningsvist blev der givet en kort opssummering fra sidste møde. På mødet den 21. august 2023 blev der arbejdet videre med ideerne fra forrige uddannelsesudvalgs møde.

NeuroFys blev spurgt til, hvordan de ville have det med, at opholdet hos dem placeres først på HU forløbene. Svaret blev, at det kan give grund til bekymring, dog at de stadig mener, at det kan lykkedes, og at de derudover også kan varetage nogle af de kliniske kompetencer. Der blev hertil drøftet, om NeuroFys ikke er det helt rigtige sted at lære de basale kompetencer? - Det vil neurofyssen gerne tænke ind i.
Argumentationen herfor var at; der er mere tid til tingene i neurofysiologien og de mener godt, at de kan varetage nogle af de basale kliniske kompetencer hos dem. Afdelingen er derved åben for forslaget men erklærer samtidigt, at det kræver en forandring af, hvordan opholdet på afdelingen struktureres.

Når der rykkes rundt på rækkefølgen på HU, vil der være et generelt forhold som alle afdelinger ligger under for: Jo mere faglighed uddannelseslæger har inden de kommer på afdelingen, des bedre.

En opmærksomhed blev rettet fra AUH mod sidespecialernes placering først på hoveduddannelsen. Grundet stort fokus på stroke og behandling heraf bliver der på AUH brugt mange ressourcer hos introlægerne på dette. Dette kan fjerne fokus fra de mere generelle neurologisk kompetencer, som oftest opnås på stuegang og i amubulatoriet.

Afdelingen i Viborg mener, at det mere eller mindre er ligemeget, hvornår uddannelseslægerne er hvor, da de mener, at uddannelsen skal ses som en helhed.

Hammel Neurocenter fik ved uddannelsesudvalgsmødet den 23. maj 2023 til opgave at afklare, hvilken uddannelseskapacitet de kan bidrage med i form af antallet af hoveduddannelseslæger, som de har kapacitet til. De kunne berette, at de har uddannelseskapacitet til fire, max 5 hoveduddannelseslæger af gangen.

En opmærksomhed blev rettet på, hvordan psykiatrien vil reagere på at neurologien fjerner 5 forløb (á 3 mdr) hos dem. PKL kunne berette om, at et lignende forslag for nogle år siden blev nedstemt på DRRLV i øst, grundet effekten på vagten i psykiatrien. Argumenterne for at gøre det her i Nord, skal derfor være helt præcise og skape.
- Hammel Neurocenter forslog at hvis psykiatrien ikke vil afgive halvdelen af deres forløb, så kunne neurorehabiliteringen erstatte neurokirurgien og lære HU-læger intensive kompetencer hos dem.

I nedenstående opsummeres de drøftelser, der foregik samt de beslutninger, der arbejdes videre med. Indledningsvist blev det påpeget, at neurologien gerne vil have mere tid i uddannelse (5 år). Herefer blev konkrete revisionstiltag drøftet og besluttet:

Sideuddannelserne:
Året med de korte sideuddannelser af 3 – 6 mdr's varighed, som førhen har befundet sig på hoveduddannelsens år 2, skal rykkes til år 1. Grundlaget for dette er, at HU-lægerne udvikler nogle basale neurologiske kompetencer, oplever intensiv neurologisk behandling samt lærer at gå i vagt, på disse ophold. Følgende er udtryk for den fordeling som uddannelsesudvalget fandt mest hensigtsmæssig:
- 3 mdr på i enten neurorehabilitering eller psykiatrien (fordelt ligeligt mellem de to afdelinger. Neurorehabilitering vil kun foregå i Midt, da Nord ikke kan tilbyde dette, tilgengæld vil alt psykiatri foregå i nord).
- 3 mdr på neurokirurgisk intensiv inkl. 14 dages fokuseret ophold i neuroradiologien.
- 6 mdr på Neurofysiologisk afdeling. Med fokus på basale kliniske kompetencer bl.a. igennem klinikdage på neurologisk afdeling. Derudover er forslaget at nogle neurologiske genrer såsom neurogenetik og neurobiokemi, kunne indtænkes ind i opholdet på neurofysiologisk afdeling.

Da hverken psykiatrien eller de neurokirurgiske afdelinger var repsæsentaret ved mødet, blev det aftalt, at ændringen drøftes med disse. Udvalgets medlemmer blev opfordret til at kontakte deres lokale samarbejdsafdelinger, som berøres af disse ændringer i HU for at få dem med på råds, inden en ny lægefaglig indstilling sendes til godkendelse hos DRRLV.
Opdatering pr. 24-08-2023:
FRIST: Udvalget har frem til den 22-09-2023 til, at få afklaret om de har ledelsesmæssig opbakning fra egen afdeling samt samarbejdsafdelinger. Denne afklaring skal sendes på mail til Christian Petri Foged fra Videreuddannelsessekretariatet på chfoge@rm.dk.

Det følgende afsnit opsummeres et par nedslagspunkter fra drøftelserne vedrørende sideuddannelserne.
- Hvordan passer neurokirurgi ind i hoveduddannelsen i Neurologi og hvor meget den skal fylde. Neurokirurgi burde måske mindskes i HU, da der bruges mere neuroradiologi end neurokirurgi.
- Hvordan kunne man bruge fokuserede ophold til at opnå nogle andre kompetencer end dem, der plejer at indgå; Neuroradiologi, neuro-microbiologi, neurointensiv.
















- Videruddannelsessekrateriatet gjorde opmærksom på at et fokuseret op



hold skal opfylde en målbeskrevet kompetence. Udvalget bør være skarpe i argumentationen for, hvorfor der skal være det ene frem for det andet, når det pt ikke er målbeskrevet.

De neurologiske ansættelser:
Som hoveduddannelsesn er struktureret nu er de 3 år hospitalsophold på neurologiske afdelinger som hovedregel fordelt sålede:
12 mdr på et regionshospital (hovedfunktion)
12 mdr på et universitetshospital/AUH (specialiceret funktion)
12 mdr på et regionshospital (hovedfunktion)

Følgende forslag blev drøftet:
1 år på AUH, 2 på et regionshospital:
- Vil skabe problemer på AUH, da HU læger på AUH opfylder en bagvagtsfunktion meget hurtigt, hvilket de ikke er kompetente nok til efter kun 1 år på sideuddannelserne.
- Fra regionshospitalsperspektiv: det ville være godt, færre skift og mere kontinuitet.
- PKL: rent uddannelsesmæssigt vil det være en fordel med 2 år i træk på et RH, da man ikke taber flyvehøjde når man sparer et skift. Men det kræver at afdelingen er i stand til at løfte opgaven.

Forslaget om at fordele 15 mdr til universitetshospital og 21mdr. til regions hospital
- AUH mener, at de vil opleve de samme ovenstående problemer som ved ovenstående.

Forslag om at fordele 18 mdr til universitetshospital og 18 mdr til regions hospital
- Regionshospitalerne mister forvagter ved denne løsning

Forslag om at beholde fordelingen med 12 mdr på regions hospital, 12 mdr på universitetshospital og 12 mdr på regions hospital:
- Dette var det eneste forslag, som alle kunne være tilfredse med. Det eneste argument der blev stillet imod var, at hoveduddannelsesn tilstadighed indeholder mange skift i afdelinger, hvor uddannelseslægerne risikerer at miste læringsmæssig flyvehøjde.
Efter en drøftelse af hvor meget tid, der skal være på de enkelte afdelinger for
både at opnå en god uddannelse og så driften på de enkelte afdelinger ikke kompromiteres, er det blevet besluttet, at det er den nuværende fordeling af de 3 års neurologiske afdelinger, der er mest hensigtsmæssigt (12,12,12)

Videreuddannelsessekrateriatet (VUS) fremlage en model for en 4 årig forløbskadance, hvor der er taget højde for dimensioneringsplanen for 2024-2025. Denne tager udgangspunkt i, at årsværk fordeles efter den fordelingenøgle, som de to driftsregioner har vedtaget. Denne 4 årige forløbskadance blev godkendt af udvalget og VUS regner på det i forhold til antallet af årsværk til afdelingerne.
Opdatering pr, 24.08.2023
Resultatet af udregningerne er, som følger:

Ansættelsessted

Nuværende antal

hoveduddannelsesårsværk

Fremtidigt antal

hoveduddannelsesårsværk

Neurologi, AUH

10,5

11,5

Neurologisk afd, AAUH

9,5

10,5

Neurologisk Klinik, RH Gødstrup

5

5,5

Neurologi, HE Midt

5

5,5

Kl. Neurofysiologisk Afd., AAUH

1

1,125

Neurofysiologisk Afd., AUH

4

4,375

Neurokirurgisk Afd., AAUH

1,25

1,25


Hjerne- og Rygkirurgi AUH

1,25

1,5

Klinik Psykiatri Syd, Region Nordjylland

1,25

1,25

Hammel Neurocenter, HE Midt

0

1,5


I alt

40

44


Samtidigt vil denne ændring have en signifikant effekt på antallet af forløbstyper, der vil gå fra 10 til 5. Og vil se således ud:

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

6. Ny lægefaglig indstilling for introduktionsuddannelsen

Det indstilles,

at udvalget drøfter og om muligt indstiller fordelingen af introduktionsstillinger ud fra den nye dimensioneringsplan

Sagsfremstilling

Jf. den nye dimensioneringsplan for perioden 2024-2025 er antallet af introduktionsårsværk steget i minimum fra 20 til 27,5 og maksimun 30 og 38,5.
Nedenstående tabel er lavet af videreuddannelsessekretariatet ud fra fordelingsnøglen (1/3 til Region Nordjylland og 2/3 til Region Midtjylland) og skal udelukkende betragtes som et forslag, hvori drøftelserne kan tage sit udgangspunkt.


Ansættelsessted

Nuværende antal introduktionsårsværk

Fremtidigt antal introduktionsårsværk

Minimum

Maksimum

Minimum

Maksimum

Neurologi, Aarhus UH

7

10

8,5

12,5

Neurologisk afd., Aalborg UH

6

9

9

12

Neurologi, HE Midt

4

5

5

6

Neurologi, RH Gødstrup

3

5

4

6

Hammel Neurocenter, HEM

0

1

1

2

I alt

20

30

27,5

38,5


Beslutning

AUH gav udtryk for, at de gerne vil have flere I-stillinger. Der bliver fremsat et forslag om at AUH får 0,5 fra Hammel, da Hammel er blevet inkluderet i henhold til nye forløbstyper for hoveduddannelserne. Forslaget blev dog ikke implementeret i fordelingen af I-stillinger.

Gødstrup mener, at det er urimmeligt, at de har færre antal I-læger (minimum) i forhold til Viborg, når de har en langt større vagtbelastning og det i høj grad er I-lægerne, der løfter den opgave. Dertil havde Viborg ingen indvendinger og gik med til, at Gødstrup fremover skal modtage flere i-læger end dem.

Der opstod en generel drøftelse af behov og generelle forhandlinger. Særligt Gødstrup og AUH gjorde opmærksom på, at deres behov for flere introstillinger er høj.
Aalborg afgav frivilligt 0,5 i minimum til midtjylland, da de overordnet mener, at det giver mening for specialet. Dette imod at de stiger 0,5 i maksimum.
I følgende skema er resultatet af udvalgets drøftelser og diskussioner omkring den nye fordeling:

Ansættelsessted

Nuværende antal introduktionsårsværk

Fremtidigt antal introduktionsårsværk

Minimum

Maksimum

Minimum

Maksimum

Neurologi, Aarhus UH

7

10

8,5 (0,5 på Neurofysiologisk klinik)

12,5

Neurologisk afd., Aalborg UH

6

9

8,5

12,5

Neurologi, HE Midt

4

5

4

6

Neurologi, RH Gødstrup

3

5

5,5

5,5

Hammel Neurocenter, HEM

0

1

1

2

I alt

20

30

27,5

38,5


Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

7. Uddannelsesprogrammer

Det indstilles,

at udvalget gør status for uddannelsesprogrammer.

Sagsfremstilling

For introduktionsuddannelsen mangler der for Aalborg mens Aarhus skal opdateres. For hoveduddannelsesforløb mangler der for Aarhus-Aalborg forløbet. Dette er sat i proces og her ønskes en status.

Beslutning

UAO på Aalborg UH undersøger for introduktionsuddannelsen for Aalborg.
UAO på AUH finder og sørger for at introduktionsuddannelsen for Aarhus er opdateret eller bliver det.
UAO på AUH tjekker op på status på uddannelsesprogrammet for Aarhus/Aalborg forløbet. I Aalborg er det UAO Lorenz Oppel der står for opdateringen.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-31-77-504-22

8. Nyt fra VUS

Sagsfremstilling

NYT FRA VUS


Baggrundsnotat (September 2022)

Region Midtjylland har udarbejdet notatet "Baggrundsdata til vurdering af efterspørgsel efter speciallæger og speciallægevækst". Notatet er opdateret september 2022 og er gældende for Region Midtjylland (se følgende to bilag: "Baggrundsnotat - 2022" og "Bilag til baggrundsnotat - 2022").


Opslåede og besatte introduktionsstillinger (Oktober 2022)

Indberetning til Sundhedsstyrelsen om opslåede og besatte introduktionsstillinger for Videreuddannelsesregion Nord for 2022 (Se bilag: Indberetning af introduktionsstillinger 2022). Tallene for 2022 i Videreuddannelsesregion Nord kan findes på www.videreuddannelsen-nord.dk.

Fleksibilitet i antal i-stillinger (Oktober 2022)

På møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse den 5. marts 2015 godkendte Rådet et revideret administrationsnotat for fleksibilitet i antal i-stillinger (se bilag: Administrationsnotat fleksibilitet i antal i-stillinger). Notatet beskriver mulighederne for, hvorvidt afdelinger kan få flere introduktionsstillinger end det maksimum de er angivet til i den lægefaglige indstilling.


På baggrund af søgning til hoveduddannelsen for 2022, er der lavet opdaterede pejlemærker for, hvornår en afdeling kan søge om i-stillinger der overskrider afdelingens maksimumsdimensionering (se bilag: Specialer fordelt efter søgning til hoveduddannelsesforløb 2022). Der er sket følgende ændringer:


Ændringer i pejlemærker

Specialer

Fra pejlemærke 2 (lav søgning) til pejlemærke 3 (middel søgning)

Kl. Genetik

Fra pejlemærke 2 (lav søgning) til pejlemærke 3 (middel søgning)

Oftalmologi

Fra pejlemærke 3 (middel søgning) til pejlemærke 2 (lav søgning)

Kl. Mikrobiologi


Specialevalgsdag 2023 (april 2023)

I samarbejde med Videreuddannelsesregion Nord afholder Region Nordjylland i år specialevalgsdag for medicinstuderende og yngre læger. Specialevalgsdagen afholdes torsdag den 5. oktober 2023 kl. 15.15 – 18.30 på Aalborg Universitetshospital. I må allerede nu meget gerne sætte kryds i kalenderen.
PKL'er og UKO'er vil i den nærmeste fremtid modtage link til tilmelding samt program for dagen.
Hvis der er spørgsmål, kan I kontakte Maria Jul i RegionNordjylland (maria.jul@rn.dk)

Opslåede og besatte hoveduddannelsesstillinger (April 2023)

Indberetning til Sundhedsstyrelsen om opslåede og besatte hoveduddannelsesstillinger i Videreuddannelsesregion Nord for 1. halvår 2023 inkl. fleksforløb (Se bilag: Opslåede og besatte hoveduddannelsesstillinger - 1. halvår 2023). Tallene for 1. halvår 2023 i Videreuddannelsesregion Nord kan findes på www.videreuddannelsen-nord.dk. Tallene kan bl.a. bruges som et redskab til karrierevejledning af uddannelsessøgende.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

9. Næste møde

Sagsfremstilling

Dato for næste møde, punkter på næste møde, tema og emner.

Beslutning

Næste møde den 14. november 2023 fra 09.30 til 14.00
Dagsordenspunkt om den kommende inspektorrapport fra Gødstrup.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

10. Eventuelt

Beslutning

Det er blevet fastlagt, at den kommende ordinære ansættelsesrunde afholdes den 12. januar i Aarhus på OPA 15.

AUH spurgte ind til muligheden om at de kan få KBU'er. De mener at de kan byde ind med det akutte som KBU'ens akutte del. Gødstrup har netop haft samme ønske og kunne vidensdele, at det er den lokale UKO, der administrerer disse.

Det blev drøftet løbende, men er ført til referat her: Udvalget må gerne skrive stillingsopslag, der indeholder muligheden for deltid. Dette må ikke loves i et stillingsopslag, men der kan skrives, at der er gode muligheder for deltid.
- Udvalget blev orienteret om, hvordan den økonomiske situation er i forhold til deltid.

Der blev slutteligt givet udtryk for, at uddannelsesprogrammer ikke giver mening, når de ikke er blevet opdateret siden 2008, særligt taget i betragtning af hvor meget arbejde de kræver. Hertil blev der informeret om, at uddannelsesprogrammerne er nødvendige og orienteret om deres formål som gensidig arbejdskontakt mellem uddannelseslæge og uddannelsesafdeling.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-211-22

11. Deltagere

Sagsfremstilling

Tilstede:

Morten Leif Munding Stilund – UAO, Neurologsik afd., Gødstrup

Agnes Hauschultz Witt – UAO, Neurologis afd., AUH

Birger Johnsen – UAO, Neurofysiologisk Overafdeling, AUH

Gharib Sheikh Taha Ghader – UAO, Hammel Neurocenter, HE Midt

Mihaly Herceg – UAO, Neurologisk afd., HE Midt

Erik Hvid Danielsen – PKL, Neurologisk Afd., AUH

Lorenz Oppel – UAO, Neurologisk Afd., Aalborg UH

Peter Kolind Brask-thomsen – YL

Trine Kirkegaard Petersen – Videreuddannelsessekrateriatet

Christian Petri Foged - Videreuddannelsessekrateriatet


Afbud:

Boris Modrau – UAO Neurologisk Afd., Aalborg UH

Anne Haase Juul – Neurofysiologisk Afsnit, Aalborg UH

Tilbage til toppen