Det specialespecifikke uddannelsesudvalg drøfter på sine møder spørgsmål om specialets lægelige videreuddannelse.

Udvalget arbejder på at sikre og udvikle en ensartet, høj kvalitet i speciallægeuddannelsen på alle uddannelsessteder i Videreuddannelsesregion Nord.

Her finder du dagsordener og referater fra udvalgets arbejde:

Abonnér

Dagsordner og referater

Se alle dagsordener og referater fra dette mødeforum

Referat
til
mødet i Anæstesiologi - uddannelsesudvalg
den 22. september 2022 kl. 08:00
i mødelokale C317-155, Bedøvelse og Operation 1 (Syd), Aarhus Universitetshospital

 


Sagnr.: 1-30-72-239-18

1. Kun for ledelsesrepræsentanterne i ansættelsesudvalget (kl 08.00-08.45)

Sagsfremstilling

Evaluering af efterårets ansættelsessamtaler og godkendelse af punktet om uklassificerede stillinger i referater fra sidste møde 5. april, Anne Mette

Beslutning

Som evaluering af ansættelsesrunden blev det bl.a. vurderet positivt med muligheden for fokuseret ophold ved RH Randers.


Ansættelsesudvalget oplever det generelt som gavnligt for det kommende HU-forløb, når ansøgerne tidligt viser aktiv refleksion over egne evner i forbindelse med opstart på hoveduddannelse. Det sikrer, at de nye HU-læger kommer godt og hurtigt i gang.


Det blev aftalt, at kvalitetssikringsprojekter flyttes ind under forskning/akademiker i skemaet til brug ved ansættelsessamtaler. Feltet 'Privat' slettes og emner relateret hertil kan tilføjes i feltet 'Egne noter'. Helle opdaterer skemaet og sender det ud til udvalget.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

2. Velkommen (kl. 08:45-09:00)

Sagsfremstilling

Velkommen til nye medlemmer, valgt af dirigent, godkendelse af referatet fra sidste møde 5. april og dagsordenen til dette møde.

Beslutning

Der blev budt velkommen og indledt med en kort præsentationsrunde.


Holger blev valgt til dirigent.


Der blev fulgt op på referatet fra seneste URSARN møde ift. hvor meget "tyngde", som erfaring fra tidligere stillinger har på CV'et og det blev afklaret, at uklassificerede stillinger efter endt introduktionsuddannelse tæller mere end uklassificerede stillinger før intro-stilling. Udvalget var enigt om at godkende og fastholde formuleringen fra seneste URSARN referat d. 5. april 2022 om uklassificerede stillinger.


Der var enighed om at tilrette følgende formulering i referatet fra mødet d. 5. april: Det medfører, at ansøgeren godt kan sidde på stue enkelte dage, og her bør det tilstræbes, at ansøgeren ikke kun varetager de opgaver, som en anæstesisygeplejerske normalt varetager, men også udfører de lægefaglige opgaver, som er tilknyttet stuen.

Sætningen slettes og erstattes med følgende ordlyd: Det anbefales, at der til alle uklassificerede stillinger udarbejdes en uddannelsesplan.


Det opdaterede referat er vedlagt som bilag.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

3. Ny overenskomst (kl. 09:00-10:00)

Sagsfremstilling

Ny overenskomst, hvad betyder det for UAO'erne? v/ Niels Juul, næstformand i overlægeforeningens bestyrelse

  • Hvad er baggrunden for den nye overenskomst?
  • Hvilken betydning og muligheder har den / giver den for UAO'erne?
  • Hvad er overlægeforeningens holdning til indplacering af UAO'erne?
  • Hvordan går det rundt i omkring i landet?
  • Er der problemer i både at være ledende overlæge og UAO i forhold til uddannelseslægerne?
  • Ændrer det forholdet mellem UAO'er og UKYL'er?
  • Andet?

Beslutning

Pga. COVID-19 var det ikke muligt at behandle punktet i sin oprindelige form.


Punktet blev i stedet behandlet som en kortere drøftelse af overenskomstens betydning:

  • Evt. variationer i tilgangen til ledelsesstruktur og form på afdelingerne blev drøftet, herunder ledelsesansvaret for HU-lægerne.
  • I Region Midtjylland er der for nyligt afholdt møde med Overlægeforeningen og regionerne er forskellige steder med implementeringen. Overlægeforeningen følger implementeringen tæt.
  • Forskellige hospitaler og afdelinger vurderer, hvilken ledelsesmodel som passer til de enkelte steder.
  • UAO sidder i forvejen med ansættelsesretslige forhold som fx uhensigtsmæssige forhold. UAO er forpligtiget til løbende at holde øje med kompetenceopnåelse og har dermed en ledelsesfunktion overfor uddannelseslægerne.
  • Fordelen ved at blive ledende overlæge er at indgå i funktionsledelsen for at varetage uddannelsesområdet ad denne vej.
Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

4. PAUSE (kl.10:00-10:10)

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

5. Uddannelsen på AUH (kl.10:10-10:35)

Sagsfremstilling

Uddannelsen på AUH, som den – foreløbig – ser ud, Susanne

Beslutning

Afdelingernes organisationsstruktur og fordeling af uddannelseslæger blev gennemgået.


HU-forløbets uddannelsesmæssige struktur blev gennemgået med inddelingen af opholdene på de forskellige afdelinger med vekslende antal måneder. På flere af afdelinger vil HU-lægerne starte ud med at have følgevagter.


HLK har fælles morgenkonference med god læringsværdi og der afholdes dagligt 5 minutters konference separat for HU-lægerne.


Uddannelsesteamet afholder årligt to heldagsmøder, hvor HU-lægerne og evt. udfordringer gennemgås til fælles refleksion og løsningsforslag. Der skal fremover også kigges på en mere formaliseret overlevering, også ud til regionshospitalerne med fokus på at hjælpe uddannelseslægerne godt videre i HU-forløbet. Dette vil altid ske med HU-lægernes vidende og samtykke.


Det blev fortalt, at der er taget beslutning om at gennemføre 360 graders vurdering på det første og sidste år på AUH, så der er tid til at arbejde med fokusområderne.


Det blev også nævnt, at AUH havde genbesøg af inspektorordningen i marts måned 2022 med gode resultater.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

6. Opdatering af færdighedskort (kl.10:35-10:45)

Sagsfremstilling

Opdatering af færdighedskort, Tutku

Beslutning

Der lød en opfordring til at printe kompetencekort og lignende fra logbog.net samt generelt at rydde op inden, at systemet lukker og erstattes af uddannelseslæge.dk.


De nye færdighedskort blev gennemgået. Der er hovedsagligt tale om rettelser af layout, så det tilnærmer sig det visuelle udtryk, som også bruges til kompetencekortene. Kortene er tiltænkt som en tjekliste ift. de forskellige procedure inden, at de første gang udføres på en patient. Formålet er at forberede uddannelseslægen, gennemgå proceduren og få denne i hånden inden klinisk afprøvning.


Gobal rating scale samt godkendelse findes nederst i dokumentet.


Der var enighed om at fjerne subclaviakateter (tiden er løbet fra det på introniveau) fra færdighedskortet. Det er frivilligt at bruge færdighedskortet, men det kan aftales lokalt, at uddannelseslægen kalder en senior kollega, indtil proceduren er godkendt på færdighedskortet.


Færdighedskort for ultravejledt regional nerveblokade: Det blev vurderet relevant at bibeholde dette, men der arbejdes på at indføre et nationalt kompetencekort indenfor området. Dette er et større arbejde, så alternativet kan være at bibeholde det som færdighedskort i mellemtiden. Det var enighed om, at dette kort SKAL være godkendt, hvilket kan tilføjes indledningen på selve færdighedskortet.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

7. Status på uddannelsen i UL-vejledte blokader i Nord (kl.10:45-11:00)

Sagsfremstilling

Status på uddannelsen i UL-vejledte blokader i Nord, alle

  • Hvordan går det rundt omkring?
  • Og igen, igen! Hvor skal dokumenterne ligge?

Beslutning

Status blev gennemgået i udvalget:

  • Det blev fortalt, at Gødstrup starter op fra november i samarbejde med andre specialer.
  • I Horsens har der været licenser tilgængelige i lang tid og indtrykket er, at det går godt samt, at der i introduktionsuddannelsen typisk tilbringes tre uger på dagkirurgisk, hvor der bliver lavet mange blokader.
  • Der foretages ikke så mange blokader i Hjørring på nuværende tidspunkt, men ellers går det fint.
  • I Randers udarbejder uddannelsesteamet en plan over ultravejledt blokader til november. På nuværende tidspunkt tilmeldes alle uddannelseslæger kurset og allerede eksisterende forskningsmidler giver mulighed for at tilbyde scanningsdage til alle.
  • I Aalborg er der fokus på ultravejledte blokader under introduktionsuddannelsen.


Carsten Poulsen sender aftaleformuleringen ud til gruppen.


Det blev aftalt, at de gamle dokumenter med fordel kan fra fjernes fra VUS' hjemmeside. Det er muligt at kontakte VUS med ønske herom.


Der var enighed om, at de nye dokumenter med fordel kan placeres på DAISAMs hjemmeside. Anne Cathrine arbejder videre med at indføre felter for hver Videreuddannelsesregion indeholdende regionale kort. Alle typer bør følge samme skabelon ift. kompetencekort.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

8. Status på uddannelsen i præhospitalsbehandling (kl. 11:00-12:00)

Sagsfremstilling

Status på uddannelsen i præhospitalsbehandling, og hvad gør vi om to år med financieringen? v/ Morten Bøtker

Beslutning

Status blev gennemgået:

  • URSARN og VUS har godkendt projektet
  • Der er overensstemmelse imellem indhold og målbeskrivelse.
  • Budget er godkendt inkl. bevillinger i de to regioner.
  • Der er opstart af projektet (for afdelingslæger) d. 1. november 2022 med henblik på at udvikle afdelingslægerne og øge det faglige niveau på lægebilerne generelt.
  • Der er afsat afdelingslæger til projektet i begge regioner og Morten fungerer som koordinater.


Kursets faglige indhold blev gennemgået:

  • Del 1: Organisationskendskab (sidste halve år på Universitetshospital) – skal sikre kendskab til den præhospitale organisationsstruktur og de mest hensigtsmæssige arbejdsgange heri. Den første del vil desuden inkludere en praktik ved AMK vagtcentralen med tilpasset indhold for Region Nordjylland og Midtjylland samt fire køredage med akutlægebilerne som observatør.
  • Del 2: Behandlende læge på akutdelen (sidste halve år på regionshospital) – skal sikre kendskab til procedurer med særligt vægt på gravide og børn. Delen vil via e-learning også medtage overvejelser omkring journalføring på akutlægebilen samt mulighederne for afslutning af patienter, også ift. at undgå dobbeltdokumentation.
  • Idet del 2 også vil inkludere forskellige komplekse patientscenarier så som håndtering af fødsler og fødselskomplikationer, dårlige børn og nødkirurgiske procedurer, vil der også være fokus på at videreformidle etikken og den professionelle lægerolle under selve kurset.
  • Begge dele inkluderer et e-learningsforløb og kursusdage. Kursisterne afslutter hver del med et færdighedskort.


Formålet med projektet er at give kursisterne den komponent, som har indtil videre manglet i uddannelsesregi, hvilket også vil kræve vedligeholdelsestræning af specifikke procedurer.


Driften efter 2023 blev drøftet:

  • Der skal gennemføres evaluering af kurset samt undersøgelse af kursisternes udbytte heraf. Der kan fx udarbejdes en rapport med beskrivelse af arbejdsprocessen samt resultatet af kursustilbuddet.
  • Der var en overvejelse omkring økonomi på længere sigt og sammenhæng med den øvrige hoveduddannelse
  • Gruppen bag projektet vil stille med et konkret forslag til den fortsatte drift.
  • Det blev vurderet som centralt at fastlagt rammerne for den fortsatte økonomiske drift forholdsvist tidligt i processen.
  • Der var enighed om at emnet behandles på næste møde med cheflægerne ift. URSARNs anbefalinger for at stille afdelingerne ligeværdigt driftsmæssigt og økonomisk.


Projektgruppen samles for at udarbejde oplæg til cheflægerne og samt de konkrete anbefalinger fra URSARN.


Derudover undersøger projektgruppen følgende nærmere:

  • Kan projektet også tilgodese efteruddannelse for behandlerne?
  • Hvilken læring i denne præhospitale kompetence kan også styrke de andre kompetencer i hoveduddannelsen som et sammenhængende forløb?
Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

9. FROKOST (kl.12:00-12:45)

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

10. Input fra I-lægerne (kl. 12:45-13:00)

Sagsfremstilling

Input fra I-lægerne, I-lægerne


(Vi har tidligere aftalt, at dette skal være et fast punkt – skulle vi ikke også have "Input fra HU-lægerne"?)

Beslutning

Det blev drøftet, at der opleves generel tilfredshed introduktionsuddannelsen.


Til næste møde i URSARN deltager der Intro-læger fra Viborg, Gødstrup og Hjørring jf. vedlagte bilag.


Det blev drøftet, at der generelt ansættes tilstrækkeligt antal Intro-læger på afdelingerne for nuværende. Der vurderes ingen problemer med at rekruttere til stillingerne og der opleves generelt god søgning til Intro-stillingerne. Med det nuværende antal Intro-læger inkl. tilbagevendte læger fra orlov vurderede udvalget, at der kan forventes stor søgning til den næste ansættelsesrunde til HU-stillinger i foråret 2023.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

11. Nyt fra DASAIMs uddannelsesudvalg (kl.13:00-13:30)

Sagsfremstilling

Nyt fra DASAIMs uddannelsesudvalg incl status på opdatering af målbeskrivelser og porteføljer, Anne Cathrine

Beslutning

Der blev refereret fra uddannelsesudvalgets seneste internat med fokus på revision af hoveduddannelse og efteruddannelse:

  • Ift. hoveduddannelse blev kompetencekortene gennemgået for at sikre, at de er tidssvarende samt meningsfyldt kan understøtte en uddannelsesmæssig progression ift. fokuspunkterne. Luftvejshåndtering og hovedskade blev også gennemgået som uddannelsesmæssigt emne.
  • Det blev vurderet, at det vil være mindre relevant at udarbejde en komplet ny målbeskrivelse inden afslutningen af den nationale revision af den lægelige videreuddannelse. Derfor fokuserer uddannelsesudvalget for indeværende på enkelte meningsfyldte opdateringer, også ift. læsevenlighed.
  • Der er opbakning til at udvikle det præhospitale område fx ved at styrke traume og akut kompetencerne


Der var en efterfølgende drøftelse at oplevede udfordringer med regionale forskelle på uddannelsesområdet, hvorved det blev anset som gavnligt med en tilpas bred målbeskrivelse, der samtidigt ikke går på kompromis med uddannelseskvaliteten.


Med hensyn til efteruddannelse blev det drøftet, at der kan være forskellige tilgange til formen, indholdet og styringen af efteruddannelsesområdet indenfor specialet. Der kommer en rapport fra DAISAM vedr. området og der blev opfordret til at fokusere på gevinsten for afdelingerne ved relevant efteruddannelse. Det blev også betragtet som væsentligt at skelne imellem vedligeholdelse af kompetencer og ny udvikling samt at sikre at begge dele understøttes. Det blev anbefalet at være opmærksom på transfer og videndeling i afdelingerne efter endt efteruddannelse.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-31-77-116-22

12. Nyt fra VUS

Sagsfremstilling

NYT FRA VUS, Mette


Nye KBU tal (opdateret august 2022)

Opdaterede tal omkring KBU-trækning. Udvikling i antal KBU-læger på landsplan fra 2015-2 og frem skulle inden for de kommende år bidrage til at afhjælpe de nuværende udfordringer omkring ubesatte I- og H-forløb i Nordjylland og Midtjylland.


Runde

Nationalt*

VUR Nord**

Region Midtjylland**

Region Nordjylland**

1. halvår 2013

399

125

84

41

2. halvår 2013

385

118

82

36

1. halvår 2014

353

117

77

40

2. halvår 2014

335

109

75

34

1. halvår 2015

437

135

93

42

2. halvår 2015

533

162

111

51

1. halvår 2016

536

169

116

53

2. halvår 2016

641

208

140

68

1. halvår 2017

589

188

127

61

2. halvår 2017

634

208

138

70

1. halvår 2018

618

201

134

67

2. halvår 2018

734

241

163

78

1. halvår 2019

604

203

133

70

2. halvår 2019

639

218

146

72

1. halvår 2020

613

193

133

60

2. halvår 2020

675

227

152

75

1. halvår 2021

534

180

120

57

2. halvår 2021

745

245

162

83

1. halvår 2022

584

193

128

65

2. halvår 2022

663

232

154

78


*Antal tilmeldte til KBU


**Faktisk antal besatte forløb inkl. sammenhængende forløb i Region Nordjylland og Region Midtjylland


Midler til sprogundervisning til udenlandsk uddannede læger (april 2022)

I Region Midtjylland er det muligt at søge om 10.000 kr. til medfinansiering af et sprogforløb for uddannelseslæger. Afdelingen skal selv betale det resterende beløb. Det er en betingelse, at de kommunale sprogtilbud er opbrugt og at enhedens uddannelseskoordinerende overlæge har godkendt forløbet. Afdelingen vælger selv udbyder. Ved interesse for ordningen kan man kontakte Maja Bertz eller Kasper Hedegaard Clausen i VUS og høre nærmere.


Der findes ikke et lignende tilbud med centrale midler i Region Nordjylland, men der er muligheder for medfinansiering til lignende forløb på de enkelte enheder.


Specialevalgsdag 2022 (april 2022)

Sæt kryds i kalenderen den 17. november 2022 (eftermiddag), hvor Region Midtjylland holder den tilbagevendende specialevalgsdag.

Dagen foregår på Aarhus Universitetshospital. Og vanen tro vil der være mulighed for at høre oplæg om specialevalg og efterfølgende besøge specialernes stande (se vedhæftede invitation).


Baggrundsnotat (September 2022)

Region Midtjylland har udarbejdet notatet "Baggrundsdata til vurdering af efterspørgsel efter speciallæger og speciallægevækst". Notatet er opdateret september 2022 og er gældende for Region Midtjylland (se følgende to bilag: "Baggrundsnotat - 2022" og "Bilag til baggrundsnotat - 2022").

Beslutning

Orienteringen blev taget til efterretning.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

13. Proces med næste dimensioneringsplan (kl. 13:40-13:55)

Sagsfremstilling

Hvordan er processen med udarbejdelsen af den næste dimensioneringsplan (den nuværende er for 2022-23), Mette

  • Kan og skal vi påvirke den? Alle

Beslutning

Tidsplanen og høringsprocessen tilknyttet den kommende dimensioneringsplan blev gennemgået. Den nye dimensionering forventes udmeldt marts 2023, men kan potentielt blive forsinket, hvis der forinden udskrives folketingsvalg.


Det blev oplyst, at det er forventningen, at det kommende høringssvar fra DAISAM vil bære præge af tidligere svar til nuværende dimensioneringsplan, evt. sammenholdt med data fra hospitalerne omkring procedurer og evt. fremtidigt behov for øge antallet heraf til at matche den befolkningsmæssige fremskrivning. Det var vurderingen, at DAISAM bør udsende et nationalt dækkende høringssvar på vegne af specialet.


Der lød en opfordring til at afklare potentiel uddannelseskapacitet i egen afdeling forinden høringsfristens udløb.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

14. PAUSE (kl. 13:55-14:05)

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

15. Tid til forberedelse, HU-kurserne (kl. 14:05-14:15)

Sagsfremstilling

Tid til forberedelse til HU-kurserne – en besked fra hovedkursuslederen, Holger

Beslutning

Holger gennemgik baggrunden for dagsordenspunktet. Der er bl.a. erfaringen, at e-learning kurset til luftvejshåndtering kræver meget forberedelse. Det kan opleves som problematisk, at Cames har udmeldt, at der kræves 2-3 arbejdsdage som forberedelsestid til hvert HU-kursus, da det kan signalere, at der tilkendes fri med løn hertil.


Ligeledes opleves det, at kursisterne er forberedte til kursusdeltagelse i varierende grad, hvilket evt. kan indikere et yderligere behov at præcisere forventningerne til kursusforberedelse.


Det blev afklaret, at der ikke er ret til fri med løn ift. kursusforberedelse samt kursusbesvarelser. Arbejdet kan tilrettelægges, så kursusforberedelse kan indarbejdes relevant i det kliniske arbejde. Der var enighed i udvalget om, at der ikke kan afgives separat tid til kursusforberedelse.. Det er kursisternes ansvar at administrere egen tid ift. arbejdsdagens indhold, kursusforberedelse og fritid.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

16. Forberedelse af næste møde i URSARN (kl. 14:15-14:35)

Sagsfremstilling

Forberedelse af næste møde i URSARN, hvor cheflægerne deltager, Helle


Mulige emner:

  • Rekruttering
  • Dimensionering
  • Flexforløb
  • Fellowship, SSAI
  • Efteruddannelse
  • Præhospitalet

Beslutning

Det blev aftalt at dagsordenssætte følgende punkter på næste møde:

  • Rekruttering - skal det også inkludere rekruttering af speciallæger?
  • Karrierevejledning - har cheflægerne ønsker til UAO'erne ift. karrierevejledning?
  • Dimensionering - der forventes generelt ikke en større øgning i den kommende dimensioneringsplan
  • Fellowship, SSAI
  • Præhospitalet


Til mødet skal der gerne udarbejdes en præsentation vedr. det præhospitale kursusprojektet indeholdende en status over den foreløbige kursusafholdelse og vurdering af, at det faglige indhold kan sidestilles med A-kursus (anbefaling fra URSARN). Det er muligt at afslutte den 2. kursusdag med input fra kursisterne ift deres vurderinger af kurset og medtage deres feed back til mødet med cheflægerne.


Det blev aftalt at planlægge frokost til 12.30-13.00, så cheflægerne møder uddannelsesudvalget i kantinen hertil. Efter frokost genoptages mødet med deltagelse af cheflægerne.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

17. Fremtidige emner til URSARN (kl.14:35-14:40)

Beslutning

Det blev aftalt at drøfte efteruddannelse på næste møde. Der var i gruppen erfaringer med, at UAO ofte også varetager opgaver tilknyttet individuel efteruddannelse for speciallægerne på afdelingen. Det var vurderingen, at det kunne være interessant at drøfte, hvordan de forskellige matrikler håndterer efteruddannelse på et URSARN møde inden, at det evt. drøftes med cheflægerne.


Resultat af revisionen kan behandles på førstkommende møde fx til maj 2023 efter afslutning af revisionen.


Deltid bør drøftes for at præcisere de uddannelsesmæssige fordele ved at gennemføre hoveduddannelse på fuld tid. Der opleves en stigende tendens til ønsker om deltid, også bredt i samfundet.


URSARN skal på et tidspunkt gerne drøfte fordele og ulemper ved at uddannelsesledelse inkluderes i afdelingernes funktionsledelse. Hvad er udvalgets vurdering og hvorfor?


Følgende mødedatoer i 2023 blev aftalt:

  • d. 6. februar 2023 i Aalborg
  • d. 23. maj 2023 i Viborg, cheflægerne deltager fra kl. 12.00


Den lokale UAO er ansvarlig for at sende praktiske oplysninger som mødelokale osv. til Mette, som herefter booker udvalget i outlook. Navn/mail på ledende overlæger/cheflæger sendes til Mette, hvis det ikke allerede gjort.


Mette booker virtuelle mødelokaler, så Anne Mette har mulighed for at deltage online.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

18. Eventuelt (kl. 14:40-14:55)

Beslutning

Styrelsen for Patientklager har gennemgået klager over KBU-læger (vedlagt som bilag), som kan være relevant læsning ift. ansvarsfordeling og supervision samt mulige forventninger til KBU-læger.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-239-18

19. Afrunding og evaluering af dagens møde (kl. 14:55-15:00)

Beslutning

Der blev sagt tak for et godt møde og god forplejning.

Tilbage til toppen