Det specialespecifikke uddannelsesudvalg drøfter på sine møder spørgsmål om specialets lægelige videreuddannelse.

Udvalget arbejder på at sikre og udvikle en ensartet, høj kvalitet i speciallægeuddannelsen på alle uddannelsessteder i Videreuddannelsesregion Nord.

Her finder du dagsordener og referater fra udvalgets arbejde:

Abonnér

Dagsordner og referater

Se alle dagsordener og referater fra dette mødeforum

Referat
til
mødet i Arbejdsmedicin - uddannelsesudvalg
den 11. januar 2024 kl. 09:00
i Virtuelt mødelokale: meet.rm41@rooms.rm.dk

 


Sagnr.: 1-30-72-231-22

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden

Det indstilles,

at dagsordenen godkendes.

Sagsfremstilling

Der bydes velkommen.


Indmelding af punkter til eventuelt.

Beslutning

Dagsordenen blev godkendt.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

2. Opfølgning på referat fra seneste møde

Det indstilles,

at referatet godkendes.

Sagsfremstilling

Referatet fra seneste møde d. 21. juni 2023 er vedlagt som bilag. Der har været lejlighed til at kommentere skriftligt på referatet i forbindelse med elektronisk udgivelse.


Hvis der er punkter fra referatet, som kræver opfølgning, bedes udvalget drøfte disse.

Beslutning

Referatet blev godkendt.


Det blev nævnt, at Mette L bliver fælles 360 graders feed back facilitator for afdelingerne.


Det blev præciseret, at der endnu ikke har været egnede kandidater/HU-læger ift. afprøvning af systematiske overleveringssamtaler, men der arbejdes fortsat med at afprøve overleveringssamtaler i fremtiden, når det bliver relevant.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

3. Nyt fra afdelingerne

Det indstilles,

at orienteringen tages til efterretning og relevante emner drøftes i plenum til eventuel videndeling og inspiration.

Sagsfremstilling

Hver afdeling orienterer om uddannelsesmæssige problemstillinger og nye uddannelsestiltag fra afdelingen.


Det foreslås at der i orienteringen også fokuseres på at fortælle om eventuelle uddannelsesmæssige tiltag, som forholdsvist let kan overføres til andre afdelinger.

Beslutning

Aalborg:

  • Afdelingen har på nuværende tidspunkt en intro-læge i fleksjob og efterspørge sparring ift. tilrettelæggelse af struktur på HU-forløb på et senere tidspunkt. Ny UKYL som snart starter planlægningen af tre timers møde op.


Der var en generel drøftelse af mulighederne for at sikre gode uddannelsesforløb for uddannelseslæger med behov for skånehensyn.


Gødstrup:

  • I forlængelse af seneste tre timers møde har to uddannelseslæger opbygget et videndelingsarkiv.
  • Der afholdes nu tavlemøder en gang om måneden og der bliver også synliggjort fx kompetencekort og udadgående aktiviteter.
  • Der blev derudover fortalt om følgende uddannelsesinitiativer, nye som veletablerede: lægemøder, koordineringsmøde for yngre læger omhandlende årshjul over de administrative opgaver, tværfaglige konferencer med "lille tema" om tirsdagen, gennemgang af publikationer de seneste tre måneder.


Aarhus:

  • Der blev fortalt om næste inspektorbesøg, som er planlagt inspektorbesøg d. 9. februar, hvorfor afdelingen har arbejdet med at udfylde selvevalueringsskema.
  • Afdelingen har afholdt tre timers møde med tematikker omkring uddannelse og det gode kollegaskab/onboarding/tilhørsforhold. Der arbejdes videre med fire forskellige initiativer i forlængelse heraf.
    • Oprettelse af et uddannelseslægekontor for at sikre yderligere sparring/læring i vejledning.
    • Optimering af introduktionsprogram med navngiven "buddy" og invitation til forskerfrokost for inklusion i afdelingens forskningsområder.
    • Implementering af uddannelseskalender inkl. formaliserede møder, til gennemgang hver mandag til morgenkonference.
    • Ønske om mere arbejdsmedicinsk kerneundervisning – gennemgang af hyppige/typiske sygdomsbilleder og sikring af gennemgang heraf via faglig klub.
Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

4. Nyt fra PKL

Det indstilles,

at uddannelsesudvalget tager PKL's orientering om nyt siden seneste møde til efterretning.

Sagsfremstilling

Sorosh vil som PKL orientere om evt. relevante uddannelsesemner

Beslutning

Det blev nævnt, at MUK2023 blev afholdt i Aarhus indeholdende mange faglige workshops.


Der har også været afholdt temadag i november 2023 for PKL-UKO-VUS kredsen bl.a. med transfer fra MUK2023 som tema. Derudover er det blevet besluttet, at det bliver en fast del af PKL-arbejde at sidde med i UGUP for en tre-årig periode ad gangen som en udvidelse/styrkelse af UGUP.


På PKL-UKO- VUS temadagen blev det også drøftet, hvilke tematikker/tiltag fra revisionen af lægelige videreuddannelse, som der kan igangsættes allerede nu inden politisk behandling af rapporten.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-31-77-504-22

5. Systematiske overleveringssamtaler

Det indstilles,

at udvalget drøfter overleveringssamtaler, herunder principper og metode.

Sagsfremstilling

Udvalget har tidligere drøftet om systematiske overleveringssamtaler skulle afprøves indført mellem de arbejdsmedicinske afdelinger som hhv. afgiver og modtager uddannelseslæger. Typisk fra I-stilling til 1. års HU eller 1. års HU-stilling til 2. års HU-stilling.


Det skal være et tilbud til alle, og f.eks. være online med deltagelse af uddannelseslægen og UAO på de respektive afdelinger. Dette for at skabe sammenhæng mellem forløbende i Arbejdsmedicin, og for at afdeling såvel som uddannelseslæge er forberedt bedst muligt til at sikre kompetenceopnåelse. Der kan også være nogle kompetencer, som ikke er opnået i første HU år som forventet eller nogle styrker/interesser, som uddannelseslægen gerne vil udfordres yderligere på i næste uddannelsesophold.


Nedenfor er det beskrevet, hvordan udvalgte specialer gør ift. formaliseret overdragelse. Listen er ikke udtømmende og er ment som inspiration.


Urologi (se bilag):

Nedenstående processer sker med samtykke fra uddannelseslægen.


Den afgivende UAO sender fire måneder før skift til ny afdeling følgende materialer til den modtagende UAO:

1. seneste uddannelsesplan,

2. 360 graders handleplan,

3. Opdateret OP-liste,

4. Opdateret CV,

5. seneste evaluering fra vejlederforum.


Herefter udpeges der en ny hovedvejleder til uddannelseslægen af den modtagende UAO. Den afgivende UAO indkalder til et videomøde med den modtagende UAO (evt. ny/gammel hovedvejleder). Dette videomøde placeres tre måneder før skift til ny afdeling. På selve overdragelsesmødet tages der referat, som efterfølgende sendes til HU-lægen samt den nye hovedvejleder. Se vedhæftede powerpoint for referatskabelon.


Dermato venerologi:

Ved skift mellem hospitalsafdelinger sker overleveringssamtalen 3 måneder forud for afdelingsskift på initiativ fra afgivende uddannelsesafdeling/praksis. I forbindelse med skift mellem en hospitalsafdeling og en praksis planlægges overleveringssamtalen i stedet ½-1 måned forud for skiftet. Foruden uddannelseslægen selv er de to involverede UAO'er/tutorlæger tilstede. Overleveringen foregår mundligt, mens parterne tager egne noter. Uddannelseslægen afgiver skriftligt samtykke forud for samtalen. Der er (indtil videre) fokus på kompetencer ift. medicinsk ekspert. Overleveringssamtalen varer mellem 10 og 15 min.


Kirugi:

Indenfor kirugi er der ikke udarbejdet en skabelon for overlevering. Uddannelseslægen bedes dog have en kompetenceoversigt med til samtalen, så det er muligt at belyse hvilke kompetencer, der mangler, og hvilke der er opnået. Omdrejningspunktet for samtalen er at afklare, hvorvidt uddannelseslægen er på rette vej. Herunder hvordan vedkommende indgår i afdelingen, og om der er særlige opmærksomhedspunkter. VUS udarbejder oversigt over, hvilke uddannelseslæger, der er i rotation, samt booker lokaler og sender invitation til UAO og uddannelseslægen om den fremtidige samtale. Samtalen placeres 1-3 måneder før skift. Der tages ikke referat, men der kan tages egne noter. Samtalen varer ca. ½ time.


Neurologi:

Overleveringen mellem delansættelserne foregår ved, at den afleverende UAO skriver en kort mail om, hvilke af de forventede kompetencer, der er opnået og andre eventuelle nyttige oplysninger (nogen udfylder et skema om uddannelseslægen) og sender det til modtagende UAO. Uddannelseslægen orienteres om indholdet og sættes cc på mailen. Det sker, når den tidsmæssige del af opholdet godkendes og ikke ved sideansættelserne.


Gyn-obs (Vedhæftet skema):

Uddannelseslægen udfylder i samarbejde med vejleder en samtykkeerklæring om, at UAO på den afgivende og modtagende afdeling må drøfte uddannelsesforløbet. Af samtykkeerklæringen fremgår det tydeligt, at uddannelseslægen har mulighed for at sige nej. Overleveringen foregår mundtligt umiddelbart efter de halvårlige møder i det specialespecifikke uddannelsesudvalg. UAO'erne forholder sig i overleveringen til alle lægeroller, men er særligt opmærksomme på de områder, hvor der er behov for forbedring.


Nefrologi (Vedhæftet skema):
Specialet har primo 2021 indfaset en skabelon til overleveringssamtaler, som er kvalificeret af uddannelseslæger fra specialet. Skabelonen understøtter en ensartet struktur for overleveringssamtaler. Det er som udgangspunkt hovedvejleder fra den afgivende afdeling, der er ansvarlig for at sikre overdragelse. De vejledere som har brugt skabelonen, er positive og tilkendegiver, at skabelonen er med til at understøtte h-lægernes selvrefleksion, samtidig med at overdragelsessamtalen gør det lettere for den modtagende afdeling at fortsætte uddannelsen.

Beslutning

Der var indledende enighed om, at uddannelseslægen bør deltage i selve overleveringssamtalen.


Det blev drøftet, at mange eksisterende tilgange til overleveringssamtaler i andre specialer, går på kompetenceopnåelse. Der blev fremført en konneks til urologis tilgang ift. at drøfte fx uddannelseslægens tilgang til at opsøge opgaver/sparring/læring selv. Det blev betragtet som væsentligt også at behandle personlige tilgange til læring og evt. udfordringer hermed, i dette eller andre relevante regi. Evt. mulige problemstillinger skal gerne italesættelse inden, at uddannelsesforløbet udvikler sig uhensigtsmæssigt. Samtalerne bør også omhandle, hvordan uddannelseslægen kan videreudvikle sig ved næste ansættelsessted. Der bør i et overleveringsskema tilføjes en mulighed for prosatekst/spørgsmål til at behandle disse emner.


Der blev talt for, at specialet udvikler sit eget overleveringsskema el.lign. Derudover kan det overvejes, om uddannelseslægen eller UAO skal besvare spørgsmålene heri. Det blev betragtet som givtigt at afgivende afdeling tager en samtale imellem hovedvejleder og uddannelseslæge inden overlevering med henblik på at afdække, hvad der er relevant/hensigtsmæssigt at videregive. Det er evt. muligt at bruge spørgsmålene fra 360 graders evalueringen, da mange af dem fint kan afdække de personlige tematikker. Overlevering kan også være et spørgsmål om at sikre fortsat trivsel i specialet eller den rette introduktion til næste afdeling.


Der var enighed om at udarbejde en skabelon til strukturerede overleveringssamtaler og herefter gennemføre samtalerne i en prøveperiode. Der kan også foretages overlevering imellem intro og HU, såfremt der skiftes arbejdsmedicinsk afdeling (kan planlægges efter ansættelsessamtalerne til HU), inden sidste delansættelse i HU-forløbet eller på begge tidspunkter. Der bør nedfældes noget skriftligt i forbindelse med overlevering i HU-forløbet inden sideuddannelserne.


Det blev aftalt, at Mette L og Signe udarbejder et udkast til skabelon for overleveringssamtaler og indkalder evt. til virtuelt møde for at drøfte udkastet.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

6. Tillæg til uddannelsesprogram

Det indstilles,

at udvalget drøfter udarbejdelsen af en evt. skabelon til HU-lægernes tillæg til uddannelsesprogram.

Sagsfremstilling

Når HU-lægerne har klinisk ansættelse efter aftale, udarbejdes der i samarbejde med relevant UAO/UALO et tillæg til det personlige uddannelsesprogram, indeholdende relevant beskrivelse af afdelingen, kompetenceopnåelse, kurser osv.


Udvalget bedes drøfte om der bør udarbejdes en specialespecifik skabelon til tillægget. Det bruges fx i samfundsmedicin (vedhæftet som bilag), men en specialespecifik skabelon er heller ikke en nødvendighed. Det er ogå muligt at bruge samt tilpasse standard skabelonen for uddannelsesprogrammer, hoveduddannelse (vedhæftet som bilag). Herved vil det også være sikret, at skabelonen indeholder alle påkrævede afsnit.

Beslutning

Der blev efterspurgt præferencer ift. specialespecifik eller standard skabelon til tillæg til uddannelsesprogram. Der har ikke tidligere været benyttet en specialespecifik skabelon og det har været præcedens for at genbruge tidligere udfyldte tillæg, som kan tilrettes for den enkelte uddannelseslæge. Anette har tillæg for ansættelse i Psykiatrien (sendes til Sorosh).


Signe/Socialmedicin har drøftet det fordelagtige at have en udfyldt skabelon til afdelingen. Signe har udarbejdet et udkast til tillæg efter den nye målbeskrivelse (sendes til Sorosh for både gammel og ny målbeskrivelse).


Det blev aftalt, at der ikke udarbejdes en specialespecifikt skabelon for tillæg til uddannelsesprogram.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

7. Status for uddannelsesprogrammer

Det indstilles,

at udvalget drøfter status på uddannelsesprogrammer samt videre proces.

Sagsfremstilling

Efter ikrafttræden af ny målbeskrivelse har der været afholdt en række skrivemøder med henblik på at opdatere uddannelsesprogrammerne tilknyttet Videreuddannelsesregion Nord. Senest blev status på uddannelsesprogrammerne drøftet på uddannelsesudvalgsmøde i januar 2023.


Der pågår en fortsat opdatering af uddannelsesprogrammerne.


Hoveduddannelsen: RH Gødstrup og Aarhus UH programmerne blev betinget godkendt i UGUP, hvorfor der var behov for enkelte justeringer inden det kan komme på hjemmesiden. Disse justeringer er foretaget og programmerne er sendt til VUS til yderligere behandling.


Lige nu mangler AAUH delen og sideuddannelserne i Aalborg ift. hoveduddannelse - der kan tages udgangspunkt i introduktionsprogrammet.


Introduktionsuddannelsen

  • RH Gødstrup er godkendt og på Videreuddannelsesregion nord's hjemmeside.
  • Aalborg UH er godkendt og på Videreuddannelsesregion nord's hjemmeside.
  • Aaarhus UH er godkendt og på Videreuddannelsesregion nord's hjemmeside.


Udvalget har mulighed for sammen at vende status og eventuelt videre proces for opdateringen af programmerne.

Beslutning

Nyeste status på uddannelsesprogrammerne blev gennemgået.


AUH – Gødstrup kombinationerne er godkendte og på VUS' hjemmeside.


Tine har fået udkast fra Lungemedicinsk afdeling og Reumatologisk afdeling samt etableret kontakt til Psykiatrien for udarbejdelse af programdelen hertil. Herefter sikres gennemlæsning af programmet.


Sideuddannelse i Regional Udvikling, Region Midtjylland ift. miljømedicin blev drøftet. Inddragelse af evt. nye afdelinger, ad hoc eller fast i uddannelsesforløb starter med en henvendelse til VUS.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

8. Meritansøgninger

Det indstilles,

at udvalget drøfter evt. fælles uddannelsesmæssig holdning til merit.

Sagsfremstilling

Der opleves isæt meritansøgninger fra læger i hoveduddannelse, primært rettet imod merit for kompetencer og tid i den kliniske ansættelse efter aftale.


Der efterlyses en uddannelsesmæssig drøftelse af evt. fælles holdning til ansøgning og tildeling af merit, også ift. hvordan der bedst muligt sikres et sammenhængende hoveduddannelsesforløb. I denne drøftelse vil PKL have fokus på merit ansøgninger fra læger med speciallægeanerkendelse i et andet speciale.

Beslutning

Der blev redegjort for, at der imellem kommer meritansøgninger fra læger, der allerede er speciallæger i andre specialer og der blev efterspurgt, om udgangspunktet i gruppen er, at læringsindholdet ved Lungesygdomme kan være så arbejdsmedicinsk specialespecifikt, at det kan være vanskeligere at opnå merit for opholdet på baggrund af fx en tidligere gennemført almen medicinsk hoveduddannelse. Sorosh ser det som fagligt nødvendigt med min. 3,5 år i HU med bibeholdelse af Lungesygdomme som sideuddannelse. Der var generelt enighed herom.


Det blev nævnt, at der ved tilkendelse af merit stadigt er krav om, at de relevante afdelinger accepterer at frigive uddannelseslægen, før uddannelsestiden kan forkortes.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-31-77-504-22

9. Nyt fra VUS

Det indstilles,

at orienteringen tages til efterretning.

Sagsfremstilling

NYT FRA VUS


Såfremt der er yderligere afklaring omkring den økonomiske situation og Regionshospitalet i Silkeborg (Budgetforlig 2024), gives der en kort orientering vedr. evt. emner med betydning for arbejdsmedicin. Det er dog ikke umiddelbart forventningen, at VUS har modtaget nye informationer vedr. udmøntningen af Sparekataloget, da det endelige sparekatalog behandles politisk på regionsrådsmøde d. 20. december 2023.


Dimensioneringsplan 2024-2025 (august 2023)

Sundhedsstyrelsen har udgivet en ny dimensioneringsplan for 2024-2025 (vedhæftet som bilag). Antallet af hoveduddannelsesforløb øges på landsplan fra 1.090 forløb (2023) til 1.140 forløb i 2024-2025. Øgningen sker inden for 13 specialer, hvoraf der dog ikke sker øgning af dimensioneringen i gynækologi og obstetrik, klinisk genetik og intern medicin: geriatri i Videreuddannelsesregion. Derudover øges ratioen for introduktionsforløb for fem specialer. Uddannelsesudvalgene i specialer med ændret dimensionering arbejder på opdatering af de lægefaglige indstillinger.


Specialevalgsdag 2024 (november 2023)
Sæt kryds i kalenderen den 30. oktober 2024, hvor der afholdes Specialevalgsdag i personalekantinen på AUH.

Specialerne vil traditionen tro få mulighed for at have en stand.

De postgraduate kliniske lektorer vil efter sommerferien få mulighed for at tilmelde specialet og angive navnet på en kontaktperson.

Opslåede og besatte introduktionsstillinger (Oktober 2023)

Indberetning til Sundhedsstyrelsen om opslåede og besatte introduktionsstillinger for Videreuddannelsesregion Nord for 2023 (Se bilag: Indberetning af introduktionsstillinger - 2023). Tallene for 2023 i Videreuddannelsesregion Nord kan findes på www.videreuddannelsen-nord.dk.

Opslåede og besatte hoveduddannelsesstillinger (Oktober 2023)

Indberetning til Sundhedsstyrelsen om opslåede og besatte hoveduddannelsesstillinger i Videreuddannelsesregion Nord for 2. halvår 2023 og hele 2023 inkl. fleksforløb (Se bilag: Opslåede og besatte hoveduddannelsesstillinger - 2023). Tallene for 2. halvår 2023 og hele 2023 i Videreuddannelsesregion Nord kan findes på www.videreuddannelsen-nord.dk. Tallene kan bl.a. bruges som et redskab til karrierevejledning af uddannelsessøgende.


Fleksibilitet i antal I-stillinger (Oktober 2023)

På møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse den 5. marts 2015 godkendte Rådet et revideret administrationsnotat for fleksibilitet i antal i-stillinger (se bilag: Administrationsnotat fleksibilitet i antal I-stillinger). Notatet beskriver mulighederne for, hvorvidt afdelinger kan få flere introduktionsstillinger end det maksimum de er angivet til i den lægefaglige indstilling.


På baggrund af søgning til hoveduddannelsen for 2023, er der lavet opdaterede pejlemærker for, hvornår en afdeling kan søge om I-stillinger der overskrider afdelingens maksimumsdimensionering (se bilag: Specialer fordelt efter søgning til hoveduddannelsesforløb - 2023). Der er sket følgende ændringer:


Ændringer i pejlemærker

Specialer

Fra pejlemærke 3 (Middel søgning) til pejlemærke 2 (Lav søgning)

Anæstesiologi

Fra pejlemærke 4 (lav søgning) til pejlemærke 4 (middel søgning)

Kardiologi

Fra pejlemærke 2 (Lav søgning) til pejlemærke 3 (Middel søgning)

Retsmedicin


Beslutning

Punktet indhold blev kort gennemgået mundtligt og orienteringen taget til efterretning.


Med afsæt i indberetningen for opslåede og besatte hoveduddannelsesstillinger, blev den manglende ansøgning til hoveduddannelse adresseret med bekymring og der blev drøftet mulige løsningsforslag. Det blev aftalt at undersøge mulighederne for at ændre midlertidigt på forløbssammensætningen/fordelingen af årsværk i den lægefaglige indstilling for at højne rekrutteringen til specialet da det vurderes, at de relevante introduktionslæger på nuværende tidspunkt ikke søger alle de mulige forløbskombinationer for hoveduddannelse.


Muligheden for at udskifte sideuddannelserne i Region Nordjylland med sideuddannelse i Region Midtjylland i ét enkelt forløb blev drøftet, nærmere bestemt forløbskombinationen: Arbejdsmedicin, Aarhus - Lungemedicinsk afdeling, Aalborg - Reumatologisk afdeling, Aalborg - Psykiatrien, Aalborg - ansættelse efter aftale - Arbejdsmedicinsk klinik, Aalborg.


Forløbet kan med udskiftning af sideuddannelserne således komme til at se ud som følgende:
Arbejdsmedicin, Aarhus - Lungemedicin, Aarhus UH - Diagnostisk Center Medicin, Hospitalsenhed Midt - Afdeling for Depression og Angst, AUH Psykiatrien - ansættelse efter aftale - Arbejdsmedicinsk klinik, Aalborg


Det blev aftalt, at Tine indledningsvist undersøger muligheden for at afgive årsværk til Region Midtjylland i en tidsbegrænset periode. Såfremt der er mulighed herfor, kan der udarbejdes et konkret udkast til ny lægefaglig indstilling til gennemsyn (per mail) i uddannelsesudvalget inden officiel høring.


Argumentationen for at ændre placeringen af sideuddannelserne bunder i følgende:

  • En faglig formodning om at ændringen vil betyde et øget antal ansøgere til hoveduddannelse, hvilket på sigt også vil bedre rekrutteringsgrundlaget til Arbejdsmedicinsk klinik, Aalborg og generelt gavne specialet, som er præget af lav søgning og rekrutteringsudfordringer.
  • Der har nemlig over en årrække været erfaring med manglende søgning til forløbene med sideuddannelse placeret i Aalborg, hvorved det vurderes som et relevant område at indføre midlertidige rekrutteringsfremmende ændringer.


Efter mødet: VUS har trukket data på, at siden de nuværende forløbssammensætninger blev indført i 2016, er det kun lykkes at besætte forløbet én enkelt gang, hvor sideuddannelserne i Aalborg senere blev flyttet til Region Midtjylland ad hoc.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

10. Næste møde

Det indstilles,

at udvalget fastlægger et tidspunkt for næste møde, i forbindelse med afholdelse af ansættelsesudvalgsmøde samme dag.

Sagsfremstilling

Dato for næste møde, punkter på næste møde, tema og emner drøftes og fastlægges.


Næste møde i uddannelsesudvalget afholdes altid samme dag som ansættelsessamtalerne til HU-stillinger.


Konkrete datoforslag kan være:

  • d. 10. - 14. juni (uge 24)
  • d. 17. - 19. juni (uge 25)


Såfremt der kommer specifikke ønsker til temaer eller dagsordenspunkter til næste møde, kan disse også løbende sendes til Mette D. Ellers indhenter Mette også dagsordenspunkter tættere på mødedatoen.

Beslutning

Der var enighed om følgende rammer for næste møde i uddannelses- og ansættelsesudvalget:


Mødedato: d. 18. juni

Sted: Regionshuset Aarhus, OPA 15, lok. 1

Genopslag af ubesat Aalborg – Aarhus forløb (forløb 2 i 2024-1), medtages i høringen.


Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

11. Eventuelt

Beslutning

Der var ingen punkter til evenetuelt.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-30-72-231-22

12. Deltagere

Sagsfremstilling

Tilstede:

Sorosh Taba - Aarhus Universitetshospital (PKL og mødeleder)

Anette Kærgaard - Regionshospitalet Gødstrup

Mette Lausten Hansen - Aarhus Universitetshospital

Tine Halsen Malling - Aalborg Universitetshospital

Signe Hjuler Boudigaard - yngre læge i specialet

Mette Dahl Jacobsen - Videreuddannelsessekretariatet (referent)

Tilbage til toppen